Etter at Out of Life var historie kom jo lysten til å være i band tilbake, den hadde nok aldri forlatt.Jeg klarer ikke å huske hvordan bandet Congas ble stiftet , så jeg måtte spørre herr.gitarist Sveinung Wilsgård og Han visste:

Tidlig høst i 76 kom Geir R. Te mæ om æ va innterresert i å være med å starte band. D va da vi to du Jan og Idar N. Men Idar fløtta fra Båtsfjord tidlig den høsten så da va d at Odd Olsen blei med. Vi hadde den første spillinga samme år på Fi No Tro for skytterlaget sin årsfest. Vi hadde nån skansen spillingen på vinter/ vår i 77 og to Meham tura før Jan sa opp og starta bandet på nytt, men da med Ørnulf på gitar. Senere kom først Siv og så Thor med. Jan tok en pause og Roger begynte å spelle tromme. Men før Jan tok pause begynte Hans. Da Hans og Geir dro i henholdsvis i militæret og på skole så begynte Kjetil N. Og Geir Arne.

Må vel inn her og sette ting litt på plass.Fra november 1977 til mars 1979 var jeg i Bodø på siviltjeneste ,straffearbeid som Sveinung kalte det. Vi hadde noen faktastiske spillinger der i starten av Congas, blandt annet var det fast takst at vi , når spillejobben var i Auster Tana, at vi rundet helgen av med egnen Congas teltleir.Med leirbål , musikk og sang til langt ut på søndagsmorgen.Noen hadde tatt bare den ene sekken til husteltet, og lykkeligvis inneholdt den bare teltstenger,,,men, man satte sammen teltstengene og sov under åpen himmel. I notatet fra Sveinung nevnes Siv.Det var en ung dame som het Siv Hansen som kom inn i bandet som vokalist,fikk etterhvert klengenavnet "Siv Sola mi Hansen2 da hun hadde ei fin tolkning av Randi Hansens vesst æ fikk være sola di.Thor blir også nevnt.Det er selvfølgelig Thor Reiersen som etter at Graphic ble oppløst, begynte å spille bass i Ludo, sammen med to andre fra Graphic , nemlig Gunnar Pedersen og Knut Erik Pedersen.Han kom til Congas, der var bassjobben opptatt av hans bror Geir Reiersen, så Thor begynte på keyboard.Det skal forøvrig også nevnes at en herremann med navh Truls Nilsen var også med i Congas ,han spilte orgel.

 
Geir og Siv

Fra ei spilling i Hamna i Syltefjord.Vi var litt fans av Jonas Fjeld rock.,n rolf band, og brukte enhver anledning til å gjøre litt ekstra (make up og sånn.

Truls Nilsen og Geir

Fra Skansen

Bandet , uten Sveinung.

Flytting av utstyr, og han Geir har mistet t-skjorta i helga.

Geir.

Et helt vanlig bilde av Geir,trur han prøver å blinke til noen.

Spilling i Auster Tana

Annonse i avisen Finnmarken.

Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Ørnulf og Sveinung
Ørnulf og Sveinung
press to zoom
Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Kjøllefjord tour
Kjøllefjord tour
press to zoom
Jan Arnulf Berg Gerfstad
Jan Arnulf Berg Gerfstad
press to zoom

Som sagt så var vi i bandet veldig fan av Jonas Fjeld Rock,n Rolf band.Et band med gitarist navn som "Stiv Kuling " og Epleskrott. Sanger som Yes tonight Josephine og Kjære pappa har fulgt vårt repotuar siden da.Prima Vera var også et favorittband, der vi har "Svenskefaen og Sala Palmer.

Dette er sanger som forlanges når vi har en eller annen reunion.

Bildene er fra samfunnshuset i Bonakas ,Tana,Der vi avsluttet kvelden med litt fart og make up.Det ble etterhvert fryktelig varmt, og sminke som ikke var vannfast rant etterhvert nedover ansiket. Jeg sitter på scenekanten etter at vi er ferdige,nyter ei kald pils, før vi skal pakke i bussen,så kommer en kar gående mot meg, stopper.,,. ser lenge på meg,,så kommer det## Ka i Guds navn e det du har i øyan#